Over de conferentie

Het idee voor een eerste Learning Tech Day is ontstaan ergens medio 2014, toen wij merkten dat er via diverse kanalen vele vragen waren over e-learning, learning management systemen, voorbeelden van learning games, … En aangezien wij in België wel een aantal interessante providers van dergelijke e-oplossingen huisvesten, dachten we bij Winston Wolfe: laten we een dag organiseren omtrent deze digitale vraagstukken.

Verwacht je dus aan een dag vol inspiratie, voorbeelden, best practices, … zowel van onze drie uitstekende keynotes als van de diverse providers die één of meerdere sessies hosten op het evenement.

 

De drie keynotes werden met zorg geselecteerd omwille van hun passie voor hun vak en zullen jullie elk van de stoel blazen met hun inzichten en soms wel confronterende leergedachten. Verwacht je dus aan een spervuur aan inspiratiemomenten!

De sprekers tijdens de break-out sessies zullen jullie onderdompelen in een bad van ideeën en goede praktijken, zullen een antwoord formuleren op jullie vele vragen en zullen jullie rugzakje vullen met mogelijke oplossingen!