Arboth

ArbothMarc Alen richtte in 1996 Arboth Learning Technologies op en mikte zich op nieuwe technologieën en methodologieën voor web-based leren. Arboth heeft als doel één van de leading partners te zijn op vlak van learning technologies en koppelt technologische knowhow aan educatieve competenties.

Nerdlab

Nerdlab

Nerdlab is een fablab in Gent. Een plaats waar je naartoe kan om woensdagavond om met technologie aan de slag te gaan. Er staan twee belangrijke ingrediënten in het lab: oude spullen en nieuwe speelgoed. Alle spullen kunnen worden aangestoken of hebben ooit gewerkt dankzij elektriciteit. Het nieuwe speelgoed bestaat voornamelijk uit Arduino’s, een 3D-printer en uitgebreid alaam.
Een fablab is niet nieuw, het is klassiek een ontmoetingsplek tussen educatie, industrie en makers. Nerdlab voegt een geheim ingrediënt toe aan de mix om zo het informeel leren te stimuleren. Dit gaat verder dan een techniek, maar een attitude om nieuwe dingen te willen ontdekken en net dat stapje verder te gaan.

Opikanoba

opikanobaOpikanoba is een spin-off van de UHasselt en KULeuven en sinds 1985 actief met digitale leeroplossingen. Ze begeleiden u bij het volledige proces. Ze luisteren eerst aandachtig naar uw verhaal en adviseren hoe u uw leerproject het best kan aanpakken. Ze ontwikkelen het product van a tot z of ondersteunen uw team bij de eigen ontwikkeling.

Televic Education

Televic-Education bisTelevic Education is een partner in de ontwikkeling en implementatie van hoogwaardige digitale- en taalleeromgevingen, Tolken Opleidingssystemen en Klasmanagement systemen.

Voor e-Learning zorgt hun Edumatic-platform voor een stabiele en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor e-assessment met uitgebreide tracking en rapportering.

Tinqwise

TinqwiseBij TinQwise werken onderwijsdeskundigen, vormgevers, technici, scenarioschrijvers en regisseurs in een professionele, maar informele bedrijfscultuur. TinQwise is meer dan 30 jaar geleden in Nederland opgericht. Van in het begin is de focus e-learning: online leren via computers. Van leerzame documentaires via een soort PowerPoints met meerkeuzevragen zijn we geëvolueerd naar multimediale leeroplossingen voor online leren via computer, smartphone of tablet.