Locatie

Learning Tech Day gaat ook voor zijn tweede editie op bezoek in Zebrastraat in Gent. De Zebrastraat is een uniek project dat bruggen slaat tussen huisvesting, cultuur en economie. Dit zijn drie essentiële pijlers van ons maatschappelijk leven die doorgaans strikt van elkaar worden gescheiden.

In de Zebrastraat en in New Zebra bruist het van het leven. Mensen ontmoeten elkaar in de meest optimale omstandigheden, doen culturele ontdekkingen of leven er harmonieus samen … en dat is precies de bedoeling.

Zebrastraat-New Zebra beschikt over 98 ondergrondse parkeerplaatsen die te bereiken zijn via de Gustaaf Callierlaan. Iedereen is welkom aan het eenvoudige tarief van € 1 per uur, dag en nacht, elke dag van de week. Betalen kan cash of met visa.

 

Kostprijs

Learning Tech Day kost all-in € 349,00 per deelnemer, exclusief btw. Tot en met 28 fabruari geldt echter een super early bird tarief van € 249,00 per deelnemer. En tot en met 20 mei hanteren we het early bird tarief van € 299,00. Ook leden van Stimulearning betalen amper € 299,00. Aarzel dus zeker niet!

Er is echter meer. Ben je een fervent twitteraar en wil je één van de 5 ambassador tweet seats, dan kan je dit aangeven in het registratieproces. Een tweet seat kost slechts € 199,00!

Daarnaast is er ook een zeer voordelige 3 + 1 gratis actie. Kom je dus met drie mensen van dezelfde organisatie, dan krijg je er een vierde ticket gratis bij.